Cum mi-am gasit apartamentul in care stau acum cu chirie

 

Vara trecuta m-am decis sa ma mut in Sibiu. Imi place prea mult acest oras si cred ca viata e prea scurta pentru a nu face ce imi place.

Bineinteles ca primul lucru de care m-am interesat au fost anunturile imobiliare Sibiu . Aveam nevoie in primul rand de un loc in care sa stau, apoi sa imi gasesc un loc de munca si sa incep o viata noua in orasul meu de suflet.

Cea mai accesibila varianta pentru mine era sa inchiriez un apartament. Imi doream un apartament cu 2 camere intr-o zona apropiata de centru. Voiam ca acesta sa fie mobilat si sa nu fie la parter sau mai sus de etajul 3.

Am cumparat ziare cu anunturi si am inceput sa caut. Dadeam zilnic zeci de telefoane si vorbeam cu o multime de proprietari. Unele apartamente nu indeplineau criteriile dorite de mine, la altele proprietarii acceptau doar familii sau aveau tot felul de conditii ciudate.

Marele dezavantaj al anunturilor din ziare consta in faptul ca nu poti vedea nici macar o fotografie cu apartamentul din anunt. Mergeam sa vad apartamentele din anunturile imobiliare Sibiu aproape zilnic si aratau ingrozitor, cu toate ca proprietarii le descriau a fi cu totul altfel.

In acelasi timp urmaream si anunturile imobiliare Sibiu pe Internet si incercam sa gasesc apartamentul dorit.

Sincer, nu ma simteam in siguranta cand mergeam sa vad un apartament. Incercam sa programez intalnirile cu proprietarii astfel incat sa fie disponibila o prietena care sa ma insoteasca. Am cautat astfel timp de 2 saptamani si nu am gasit nimic potrivit.

Pentru ca ma saturasem sa tot astept si voiam sa am locul meu in care sa stau linistita, am cautat o agentie imobiliara Sibiu . Initial am evitat sa optez pentru o astfel de varianta, deoarece ma gandeam ca nu e rentabil din punct de vedere financiar. Insa, in final, nu prea am avut de ales.

Am ales o agentie imobiliara Sibiu la insistentele parintilor mei care mi-au zis ca nu are sens sa ma mai incapatanez, deoarece nu voi gasi ce vreau. Am mers pe mana celor de la NewConceptLiving si cred ca am facut cea mai buna alegere. In doar o saptamana eram mutata in apartament. L-am gasit foarte usor si mi-a parut rau ca nu am apelat la o agentie imobiliara Sibiu mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *