Inceperea pregatirilor de nunta

Te iubesc! Aceste doua cuvinte atat de simple inseamna atat de mult cand i le spun lui! Este ca si cand i-ai spune soarelui ca este frumos sau marii ca este atat de minunata. Pur si simplu asta este cea ce inima imi spune, asta este ceea ce eu cred despre el si stiu, stiu ca si el ma iubeste, altfel acest inel nu s-ar mai afla pe degetul meu.

Mi l-a dat in urma cu o saptamana, de ziua mea. A fost ceva spontan, ceva neasteptat pentru mine, ce este drept si eu ii pregatisem un cadou, tot intr-o cutiuta dar putin mai mare. Insa el a fost cel care a facut primul pasul, au fost niste clipe unice pentru mine pe care nu le-as da niciodata.

formatii-nunta-bucuresti-logo

Mai apoi i-am dat si eu cutiuta, intr-o singura zi reusise sa ma faca cea mai fericita viitoare mamica. Eram in culmea fericirii, bine si acum sunt. Doar ca acum trebuie sa caut o formatie nunta pentru petrecerea de nunta. Nu ma gandisem ca au aparut atat de multe formatii nunta de cand am cautat o formatie nunta Bucuresti pentru nunta surorii mele.

Dar noi nu ne facem griji avem timp sa alegem din atatea formatii nunta Bucuresti, mai ales ca oricand ne putem sprijini pe formatia Bucuresti.

Desigur trebuie sa tinem cont si de Formatii nunta Bucuresti pret ca si bebe este pe drum si o sa trebuiasca si bani pentru el. Desigur ca nu ne vom zgarci la formatie nunta Bucuresti pret, dar nici miliarde nu putem da. Noi vrem o formatie care sa ne cucereasca si care sa impartaseasca alaturi de noi aceste momente spectaculoase, vrem ca totul sa iesa bine si mai tarziu sa nu apara probleme. Nunta este o data in viata si trebuie sa fie perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *