Insulele Magdalena

Insulele Magdalena sunt un arhipelag intre cer si mare, cu o cultura insulara autentica si cu mari spatii mari naturale care te vor face sa traiesti o experienta de neuitat si unica. Vei aprecia cu siguranta acest arhipelag cu un patrimoniu natural exceptional, cu peisaje marine de o frumusete imensa si cu un litoral exceptional.

Plecand in  Insulele Magdalena vei ajunge in capatul lumii fara sa schimbi provincia insa. Vei descoperi faleze rosii, casute colorate, plaje desertice dar si cei mai deliciosi pesti si cele mai delicioase fructe de mare.

Peisajele bucolice iti vor taia cu siguranta respiratia. Iata care sunt cele mai frumoase de aici care merita sa fie descoperite.

La Grave. Aflata intre o plaja si o ansa care sunt foarte bine protejate, La Grave este cu siguranta unul din cele mai frumoase locuri din Quebec. Vei putea admira aici cea mai frumoasa colectie de cladiri istorice care adaposetsc cafenele, restaurante si buticuri.

Farul din Cap – Alright. Este unul din cele mai frumoase peisaje de pe Insula Magdalena. Privelistea asupra farului si asupra Golfului St. Laurent este magica.

Gros Cap. Daca adori sporturile nautice, aici trebuie sa ajungi. Este un mic paradis pentru cei care iubesc surful, kayakul si cele mai frumoase locuri pentru campare.

Plaja Martinique. Lunga de 13 km, este o plaja magnfica aflata intre Cap-aux-Meules si Havre-Aubert cu cele mai calde ape de aici.

Insulele Magdalena… doar trebuie sa pronunti aceste cuvinte si visul incepe. Un arhipelag de 12 insule care te invita de fiecare data la cele mai frumoase descoperiri. Aerul sarat, parfumul distinctiv, culorile peisajului si arhitectura singulara te vor fermeca mai mult ca sigur. Sunt cea mai simpatica destinatie cu cele mai grandioase peisaje care te vor face sa revii cu siguranta. Blondul dunelor se imbina cu rosul falezelor si cu albastrul marii intr-un decor fabulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *