Insulele din Oceanul Indian

Ai visat mereu sa iti petreci sejurul pe o insula paradisiaca?  De ce nu optezi pentru un sejur pe una din insulele din Oceanul Indian? Insulele din Oceanul Indian sunt atat de frumoase si de speciale incat atrag o multime de turisti an de an. Madagascar, Maldive, Seychelles, Zanzibar…posibilitatile sunt diverse.

Mauritius, o destinatie de vis

O destinatile ideala pentru o vacanta la mare cu familia, cu prietenii sau in cuplu. Pentru turisti, Mauritius este cu siguranta un mic colt de paradis. Turistii sositi aici vor avea cu siguranta parte de momente de neuitat. Mauritius este un veritabil paradis tropical cu ape azurii, nisip fin, alb si pini australieni. O destinatie in care nu ai cum sa te plictisesti. Cele mai cunoscute plaje din Mauritius sunt Ile aux Cerfs, Trou aux Biche, Flic en Flac si Paradis. Flic en Flac este considerata una din cele mai frumoase plaje de aici dar si una din cele mai aglomerate. Orice tip de vacanta ai cauta, Mauritius iti ofera de toate.

Madagascar, o insula surprinzatoare

Situata in Oceanul Indian, Madagascar este celebra pentru frumusetea si natura sa luxurianta. Daca iti doresti sa ai parte de o aventura unica si exceptionala, plina de surprinze, alege Madagascar ca destinatie de vacanta. Vei avea ocazia sa descoperi decoruri de vis, cel mai mare fluture din lume, mii de specii de orhidee, cameleoni si multe, multe altele.

Seychelle pentru o vacanta la mare reusita

Esti in cautarea unui sejur balnear?  Lasa-te fermecat de frumusetea celor 115 insule care formeaza arhipelagul Seychelles. Seychelles este un arhipelag situat in inima Oceanului Indian. Vazute din cer, aceste mici insule apar ca niste rubine pe o mare stralucitoare, un peisaj care iti taie respiratia. Plaje splendide cu o intindere vasta de nisip fin, auriu te asteapta pentru un sejur de vis. Peisajele din Seychelles sunt magnifice si diversificate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *