Un look preppy versiune 2015

Tinutele preppy nu au fost niciodata atat de trendy. Dar in toamna acestui an stilul s-a schimbat putin si a devenit mai putin caricatural si mult mai fashion. Iata care este cel mai potrivit look preppy pentru toamna anului 2015 si care sunt piesele vestimentare pe care trebuie sa mizezi.

Fusa plisata. Cu siguranta ca ai observat si tu ca fusta plisata isi face marea reintoarcere de ceva sezoane incoace. In toamna anului 2015 fusta plisata nu mai este banala, nici clasica ci devine mai rebela deoarece materialele sale se schimba. Fusta plisata purtata alaturi de pantofi slippers cu platforme si sosete te va face sa arati minunat.

O pereche de pantofi derby cu platforme. Este imposibil sa evocam stilul preppy fara sa amintim de pantofii derby. Sunt indisociabili de acest stil. O platforma lejera sunt cei care ii face sa fie cei mai trendy. Si daca vrei sa iti asumi stilul preppy 200% poarta-i alaturi de sosete.

Gulerul Claudine. Bluzele cu guler Claudine sunt fara indoiala cele mai bune alegeri pentru un look 100% preppy. Dar nu numai. Rochiile sau camasile cu un guler Claudine sunt ideale pentru un look in stil 60’s. Pentru cel mai frumos look preppy poarta piesele vestimentare cu guler Claudine alaturi de faimosii pantofi derby si de o vesta oversize. Camasa cu o pereche de pantaloni 7/8 sau cu o fusta este o alegere perfecta.

Vesta tricotata cu torsade mari. Vesta tricotata oversize este cea mai buna alegere. In aceasta toamna trebuie sa alegi o versiune care sa iti ilumineze toate tinutele precum cea in nuante de galben mustar.

Pantalonii cu o lungime 7/8. Pantalonii cu acest mode sunt sic, sunt elegant si sunt ideali pentru cel mai frumos look preppy.

Vei miza pe acest look in toamna anului 2015?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *