The Transporter Refueled

The Transporter Refueled 2015 este un film de actiune regizat de Camille Delamarre si scris de Bill Collage, Adam Cooper si Luc Besson. Filmarile au inceput pe 1 august 2014 in Paris, Franta. Rolurile principale sunt interpretate de Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol, Gabriella Wright, Wenxia Yi, etc. Coloana sonora a fost creata de Alexandre Azaria. The Transporter Refueled 2015 a fost produs de companiile Belga Films, Canal+, EuropaCorp, TF1, TMC si a fost distribuit de EuropaCorp(Worldwide). Filmul a avut marea premiera pe 4 septembrie 2015 in US, iar pe 9 septembrie 2015 in franta. Bugetul a fost estimat la 22 milioane de dolari, iar profitul pana acum e aproape de 40 milioane de dolari. Fanii au fost foarte dezamagiti de decizia producatorilor in legatura cu ‘soferul’, in aceasta parte Jason Statham nu mai face parte din productie.

Filmul prezinta noile aventuri ale lui Frank Martin, un fost soldat al Fortelor Speciale care acum traieste in sudul Frantei si isi castiga existenta fiind cel mai experimentat transportator de „colete speciale”. Mai exact, el transporta cu masina lui colete de mare valoare pentru oameni importanti din functii oficiale sau din lumea interlopa, avand o serie de reguli pe care nu le incalca niciodata si un onorariu pe masura. Una dintre reguli este aceea de-a nu pune niciodata intrebari cu privire la ce se afla in interiorul coletelor.

De aceasta data, Frank (Ed Skrein) planuieste sa petreaca timpul cu tatal lui recent pensionat, insa e abordat de o femeie pe nume Anna (Loan Chabanol) care doreste sa-l angajeze pentru a o duce cu cateva bagaje pana la o banca. „Bagajele”, insa, se dovedesc a fi alte doua femei fatale ca si ea, Gina (Gabriella Wright) si Qiao (Wenxia Yu), impreuna cu care a furat cateva milioane de dolari de la niste gangsteri rusi.

Se pare ca cele trei femei, alaturi de Maria (Tatiana Pajkovic), sunt niste prostituate ce au hotarat sa se elibereze de Karasov (Radivoje Bukvic), un interlop care le-a inrobit inca din copilarie, si sa isi asigure viitorul cu banii furati de la el. Pentru a scapa cu bine, ele au nevoie de ajutorul lui Frank, insa acesta se lasa convins sa le ajute doar atunci cand femeile il iau ostatic pe tatal sau. Neavand de ales, Frank se aventureaza in maruntaiele lumii interlope si isi pune inc-odata viata in pericol pentru a-si indeplini misiunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *