Transformers 4: Age of Extinction

Transformers 4: Age of Extinction este un sf 3D bazat pe seria Transformers. Exact ca celelalte parti este regizat de Michael Bay si scris de Ehren Kruger si Steven Spielber. La producere au contribuit Don Murphy, Lorenzo di Bonaventura si Ian Bryce. Rolurile principale sunt interpretate de: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz, Jack Reynor si Sphia Myles. Coloana sonora a fost creata de Steve Jablonsky. Transformers 4: Age of Extinction a fost produs de di Bonaventura Pictures Hasbro, China Movie Channel si Jiaflix Enterprises, a fost distribuit de Paramount Pictures. A fost prezentat pe data de 19 iunie la Hong Kong premiere, iar pe 27 iunie a fost lansat in China si US. Acum sa vorbim despre cifre, bugetul a fost estimat de 210 milioane de dolari, iar incasarile au depasit 1,104 miliarde de dolari.

O scurta introducere in film: Patru ani s-au scurs de la batalia dintre Autoboti si Decepticoni care a lasat orasul Chicago in ruine si a curmat vietile a peste o mie de civili. Guvernul Statelor Unite ale Americii a pus capat colaborarii cu Autobotii si i-a declarat drept fugari. O unitate de elita din cadrul CIA denumita drept „Cemetery Wind” este formata de Harold Attinger (Kelsey Grammer) cu intentia de a-i descoperi si extermina pe Autobotii ramasi, fiind ajutat de Lockdown, un Transformer vanator de recompense. intre timp, folosind datele obtinute de la distrugerea Transformerilor, magnatul Joshua Joyce (Stanley Tucci) si firma lui de tehnologie Kinetic Solutions Incorporated (KSI) au descoperit „Transformium”, o molecula instabila de metal care se afla in „sangele” Transformerilor.

Cea mai importanta creatie a lui Joshua este Galvatron, un Transformer creat din datele colectate din capul lui Megatron. in zona rurala a Texasului, inventatorul Cade Yeager (Mark Wahlberg) si prietenul lui Lucas Flannery (T. J. Miller) cumpara un camion vechi in speranta ca va-l demonta si va vinde piesele pentru profit. Cade descopera ca acel camion este, de fapt, insusi Optimus Prime si la scurta vreme de la aceasta descoperire Lockdown si agentii Cemetary Wind sosesc la ferma lui pentru a-l ameninta. Optimus iese din ascunzatoare pentru a se apara de inamici, in timp ce Cade, Tessa (Nicola Peltz), fiica lui Cade, si Lucas sunt salvati de iubitul lui Tessa, Shane Dyson (Jack Reynor), un pilot de curse irlandez.

Folosind o drona pe care a luat-o in timpul raidului, Cade descopera ca agentii si KSI lucreaza impreuna. Optimus ii aduna pe ceilalti Autoboti – Bumblebee, Hound, Drift si Crosshairs – si calatoresc impreuna cu noii lor aliati umani pentru a se infiltra in sediul companiei KSI din Chicago.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *