Trainwreck

Trainwreck este o comedie romantica 2015 regizat de Judd Apatow si scris Amy Schumer. Starurile filmului: Colin Quinn, Devin Fabry, Carla Oudin, Amy Schumer, Josh Segarra, Ryan Farrel. Filmul a inceput cu un buget de 35 milioane de dolari, incasarile in primul weekend(17 iulie 2015)  au fost de 30 milioane de dolari, iar venitul total a depasit 105 milioane de dolari.

Gordon Townsend (Colin Quinn) le spune celor doua fetite ale sale, Amy (Devin Fabry) si Kim (Carly Oudin), ca va divorta de mama lor deoarece monogamia pur si simplu nu este realista. 23 de ani mai tarziu, Amy (Amy Schumer) se îmbata cu regularitate, se drogheaza, petrece si face sex cu oricine i se pare mai interesant, chiar daca iese deseori la întalniri cu un dependent de sala de sport pe nume Steven (John Cena).

 

Amy lucreaza pentru o revista de barbati, iar sefa ei, Dianna (Tilda Swinton), îi cere sa vina cu idei pentru articole noi. Unul dintre colegii de munca vine cu o idee de articol despre un doctor de sport, Aaron Conners (Bill Hader). Amy crede ca ideea este una ridicola si o ia în deradere, spunand ca sportul este tampit. Dianna nu este deloc de aceeasi parere, ba chiar crede ca Amy ar fi cea mai potrivita sa scrie acest articol si o forteaza sa-l faca desi nu-si doreste deloc asta.

 

Neavand de ales, Amy se duce sa programeze un interviu cu Aaron la baza lui sportiva. Amy trece apoi printr-un atac de panica din cauza unui mesaj pe care-l primeste de la sora ei, iar Aaron o învata cum sa se calmeze si sa treaca mai usor peste acest moment. El o invita apoi la masa si discuta neoficial, ajungand sa se împrieteneasca. Dupa cateva bauturi, cei doi se urca într-un taxi si se duc acasa la Aaron unde… trec prin rutina lui Amy, dar aceasta îsi încalca regula de baza; sa nu ramana niciodata la un barbat peste noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *