The Suicide Theory

The Suicide Theory este o drama regizata de Dru Brown si scrisa de Michael J. Kospiah. Rolurile principale sunt interpretate de Steve Mouzakis, Leon Cain, Joss McWilliam etc. Filmul a detinut un buget total de 7 milioane de dolari, in ziua lansarii 10 iulie 2015 s-au strans aproximativ 6 milioane de dolari, iar profitul final a ajuns la suma de 13 milioane de dolari. Scenele au fost filmate in Queensland, Australia. The Suicide Theory a fost produs de Seven8 Media si distribuit de Freestyle Releasing si Freestyle Digital Media.

Steven Ray (Steve Mouzakis) este un barbat foarte violent. El uraste totul si pe toata lumea, de aceea este si un foarte bun asasin platit. Nu are pic de empatie, astfel ca nu are nicio problema in a elimina tintele. Cu toate acestea, in spatele aceste violente de care e capabil, se afla o suferinta personala ce se trage dintr-o tragedie de care a avut parte cu ceva vreme in urma. Aceasta problema ii cauzeaza dureri puternice de cap si o anumita teama de-a merge mai departe.

in viata lui intra Percival (Leon Cain), un artist singur care are o singura cerinta de la el. Percival isi doreste ca Steven sa-l omoare. Dar nu oricum. El vrea sa-l ia prin surprindere si sa-l omoare atunci cand se asteapta mai putin. De asemenea, Steven trebuie sa se asigure ca inainte de a-l executa, Percival chiar nu doreste sa moara. Deoarece a incercat de cateva ori sa se sinucida si fiecare tentativa a esuat, provocandu-i rani grave, Percival crede ca este blestemat sa traiasca pe aceasta planeta cu o stare constanta de depresie.

Desi sceptic, Steven accepta propunerea si cateva zile mai tarziu il impusca de cateva ori in piept. Cateva zile mai tarziu, insa, Percival este inca in viata si se intalneste cu Steven la un bar unde-i explica din nou ca nu poate muri. Din acest punct, intre cei doi barbati se dezvolta o relatie ciudata prin care ajung sa-si deschida sufletele unul fata de celalalt si sa-si spuna durerile care-i apasa, amandoi suferind niste tragedii personale de nedescris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *