The Spy Next Door

The Spy Next Door este o comedie cu spioni regizata si scris de Brian Levant, la productie a ajutat si Robert Simonds. Povestea a fost scrisa de Jonathan Bernstein si James Greer. Rolurile principale sunt interpretate de Jackie Chan, Amber Valletta, Billy Ray Cyrus, George Lopez, Magnus Scheving si Madeline Carroll. Coloana sonora a fost creata de David Newman. The Spy Next Door a fost produs de Relativity Media si a fost distribuit de Lionsgate. Filmul a fost lansat pe data de 15 ianuarie 2010(US). Bugetul a fost estimat la 28 milioane de dolari, iar incasarile au ajuns la 50 milioane de dolari.

O scurta introducere in film: Bob Ho (Jackie Chan) este un agent CIA sub acoperire care hotaraste sa se retraga din activitate dupa ce se muta langa frumoasa Gillian (Amber Valletta) care are trei copii dintr-o relatie anterioara. Bob si Gillian incep apoi sa iasa in oras la intalniri romantice, dar Bob simte ca ar trebui sa-i marturiseasca femeii care este meseria lui. Gillian merge apoi sa-si viziteze tatal ce se afla in spital si il lasa pe Bob sa aiba grija de cei trei copii ai ei (Madeline Carroll, Will Shadley si Alina Foley). Bob ia copiii la magazin ca sa cumpere haine pentru sarbatoarea de Halloween.

Problemele apar atunci cand unul dintre baieti descarca accidental un fisier al unei formule ultra secreta pe calculatorul sau. Ei sunt apoi amenintati de un terorist rus care se intampla sa fie si cel mai mare dusman al lui Bob: Anton Poldark (Magnús Scheving). Acest lucru il obliga pe Bob sa combine postura de spion cu cea de tata vitreg capabil in ceea ce se va transforma in cea mai mare provocare cu care s-a confruntat in intreaga sa cariera. Bob ii cere lui Colton James (Billy Ray Cyrus), partenerul lui spion, sa-l ajute in aceasta misiune, cu toate ca nu prea e sigur ca poate avea incredere in el.

Bob ii duce apoi pe copii sa ia masa la un restaurant cu specific chinezesc atunci cand un adolescent platit de Poldark, Larry (Lucas Till), incearca sa-l injunghie pe Bob cu un cutit de bucatarie, dar acesta reuseste sa-i dejoace planurile si, intre timp, descopera noi informatii referitoare la rus si operatiunile acestuia. Mai mult decat atat, acest incident face ca Gillian sa afle adevarata lui meserie, ceea ce complica foarte tare relatia dintre cei doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *