The Second Best Exotic Marigold Hotel

The Second Best Exotic Marigold Hotel este o comeide-drama britanica, filmul a fost regizat de John Madden si scris de Ol Parker. Este continuarea filmului cu acelasi nume lansat in 2012. Rolurile principale sunt interpretate de: Judi Dench, Bill Nighy, Penelope Wilton, Tina Desai, Lillete Dubey, Maggie Smit, Celia Imrie si Dev Patel. Coloana sonora a fost creata de Thomas Newman. The Second Best Exotic Marigold Hotel a fost produs de Blueprint Pictures si Participant Media, a fost distribuit de Fox Searchlight Pictures. Filmul a fost lansat pe 26 febroarie 2015 in UK. Bugetul a fost estimat la 10 milioane de dolari, iar incasarile depasesc 87,3 milioane de dolari.

O scurta introducere in film: Muriel Donnelly si Sonny Kapoor calatoresc spre San Diego, California, pentru a propune unui afacerist din domeniul hotelier pe nume Ty Burley sa cumpere si sa deschida un al doilea hotel in India la fel ca la Best Exotic Marigold Hotel. Lor li se raspunde faptul ca un inspector al companiei va veni in India fara sa anunte inainte si fara sa se stie cine este pentru a evalua proiectul si a-si face o idee cat mai clara despre ce se poate realiza acolo.

Inapoi in Jaipur, doamnei Evelyn Greenslade i se propune sa se angajeze in domeniul confectionarilor de textile. Ea este ingrijorata ca, la venerabila varsta de 79 de ani, acest loc de munca o va solicita foarte tare si va avea de facut fata la o multime de responsabilitati si nu va mai putea sa calatoreasca asa de mult precum isi doreste. Douglas Ainslie, care este indragostit de Evelyn, isi face de asemenea griji cu privire la pierderea timpului si este nerabdator s-o prezinte fiicei lui.

Viata lui Sonny devine tot mai complicata din cauza planurilor de nunta pe care le face impreuna cu viitoarea sotie, Sunaina, si din cauza sosirii unui rival pentru afectiunea femeii. El este, de asemenea, disperat sa impresioneze un vizitator american, Guy Chambers, pe care-l identifica imediat ca fiind un inspector venit din State sa evalueze hotelul. Totusi, interesul lui Guy se invarte asupra mamei lui Sonny, iar acesta la inceput le incurajeaza posibila idila, insa apoi incepe sa nu se mai simta chiar asa confortabil cu ideea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *