The Longest Ride

The Longest Ride este o drama romantica regizata de George Tillman, Jr. si scrisa de Craig Bolotion. Filmul este bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Nicholas Sparks’. La producerea filmului au asistat Matty Bowen, Theresa Park si Wyck Godfrey. Rolurile principale sunt interpretate de Britt Robertson, Scott Estwood, Oona Chaplin, Alan Alda, Melissa Benoist si Gloria Reuben. Coloana sonora a fost creata de Mark Isham. The Longest Ridea fost produs de companiile Fox 2000 Pictures, Temple Hill Entertainment si TSG Entertainment, a fost distribuit de 20th Century Fox. Pe data de 10 aprilie 2015 a fost lansat in US, cu un buget de 34 milioane de dolari, au reusit sa stranga aproximativ 64,3 milioane de dolari.

O mica introducere in povestea filmului: Sophia este o studenta care sta la un camin, iar prietenele ei ii cer sa le insoteasca la o competitie de rodeo. Desi initial refuza, ea cedeaza insistentelor din partea colegelor care-i spun ca nu-si poate petrece toata viata studiind si o fac plictisitoare. La competitia cu pricina, ea il vede pe Luke, un calaret care a avut parte de un eveniment nefast in trecut si acum incearca sa revina in atentia tuturor la campionatul de rodeo. Dupa ce termina de calarit taurul, cei doi ajung sa se vada pentru prima oara.

Mai tarziu in acea noapte, pe cand toti sunt ametiti de la bautura in bar, Sophia iese la aer curat si se intalneste din nou cu Luke care o recunoaste datorita palariei, insa nu apuca sa discute prea mult din cauza prietenei bete a Sophiei, dar ii ofera numarul ei de telefon. Cei doi ies mai tarziu in oras, iar pe cand se intorc de la locul unde au fost la gratar, Luke observa pe drum o masina in flacari si un batran la bord, astfel ca se grabeste sa-l ajute.

Dupa ce il scoate de acolo, batranul striga sa nu-i lase o anumita cutie in masina, astfel ca Sophia se grabeste sa o recupereze, iar apoi il duc pe acesta la spital. Pe cand se afla in camera de asteptare la spital, Sophia deschide acea cutie si descopera o multime de scrisori. Ea deschide una dintre ele si vede ca este trimisa de un tanar Ira catre sotia lui Ruth. Batranul incepe apoi sa le povesteasca despre tineretea lui si ii inspira pe cei doi tineri care i-au salvat viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *