The Captive

The Captive este un thriller canadian regizat Atom Egoyan si scris de  Atom si David Fraser. Starurile filmarii sunt: Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durand si Alexia Fast. The Captive 2014 a fost produ de compania Ego Film Arts in colaborare cu Susan Shipton si distribuit de A24 si ARP Selection. Filmul a avut un buget de un milion de dolari, iar profitul a ajuns la aproximativ 3 milioane de dolari. Scenele au fost filmate in Ontario, Canada.

The Captive spune povestea unei fetite in varsta de noua ani, Cass (Peyton Kennedy), care a fost rapita atunci cand tatal ei, Matthew (Ryan Reynolds), a lasat-o singura pe bancheta din spate a masinii sale vreme de cateva clipe cat sa cumpere ceva. Sotia lui Matthew, Tina (Mireille Enos), nu l-a putut ierta niciodata pentru ca a scapat-o pe fetita lor din vedere si a fost rapita. insa mai sunt si alte motive pentru a il invinovati, nu doar faptul ca a neglijat-o cateva momente, deoarece fetita a fost pandita mai multa vreme de niste indivizi care fac parte dintr-o retea de pedofilie.

Opt ani mai tarziu, acum adolescenta, Cass (Alexia Fast) este inca in viata, dar are parte de un trai teribil, fiind izolata intr-un dormitor ce seamana cu un seif de catre inspaimantatorul Mika (Kevin Durand). Cass pare sa fi suferit multiple abuzuri sexuale si sa fi dezvoltat sindromul Stockholm (acela in care victima ajunge sa simpatizeze cu agresorul), deoarece ea nu mai opune rezistenta si pare sa-si fi acceptat soarta. intr-o zi, insa, detectivii Jeffrey (Scott Speedman) si Nicole (Rosario Dawson) investigheaza mai multe crime impotriva copiilor si ajung sa dea de cazul lui Cass.

in timp ce Nicole se intalneste regulat cu Tina pentru a discuta cu ea despre ce s-a petrecut in urma cu mai multi ani, mult mai volatilul Jeffrey il suspecteaza pe Matthew ca si-ar fi vandut fiica pentru sclavia sexuala, asta mai mult din cauza faptului ca acesta ii aminteste detectivului de „cineva din trecutul meu”. Pus in fata acestei situatii ingrate, dar bucuros sa afle ca exista o speranta ca fiica lui sa fie inca in viata dupa atata vreme, Matthew porneste intr-o misiune de salvare care-l poate costa chiar viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *