Ten Thousand Saints

Ten Thousand Saints este o drama americana scrisa si regizata de Shari Springer Berman si Robert Pulcini. Filmul a fost bazat pe nuvela cu acelasi nume scrisa de Eleanor Henderson. Rolurile principale sunt interpretate de actorii: Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ethan Hawke, Avan Jogia, Emilie Hirsch si Emily Mortimer. Ten Thousand Saints a fost produs de Anne Carey, Amy Nauioka si Celine Rattray si a fsot distribuit de Screen Media Films. Filmul a fost lansat la Sundance pe data de 23 ianuarie 2015 si premiera a fost pe data de 14 august 2014(USA). Scenele au fost filmate in New York, USA.

Jude Keffy-Horn (Asa Butterfield) este un adolescent care locuieste in Vermont alaturi de mama sa adoptiva, Harriet (Julianne Nicholson), si de sora lui, Prudence (Nadia Alexander). Atras in lumea complexa si complicata a drogurilor si alcoolului, prietenul lui cel mai bun, Teddy (Avan Jogia), moare ca urmare a unei supradoze de droguri in ultima zi din anul 1987. Acest lucru s-a petrecut dupa ce Teddy, Jude si noua lor prietena din Manhattan, Eliza (Hailee Steifeld), isi petreceau noaptea impreuna simtindu-se bine.

Pierderea celui mai bun prieten il devasteaza pe Jude. in cele din urma, Jude este trimis in Manhattan pentru a se reconecta cu tatal lui biologic, Les (Ethan Hawke), si descopera un fel de rudenie cu fratele vitreg al lui Teddy, Johnny (Emile Hirsch). El incepe imediat sa iasa impreuna cu grupul lui Johnny care, insa, are un set de reguli stricte de la care nu se abate: fara droguri, fara alcool, fara sex si fara carne, ceea ce il tine pe Jude departe de probleme pentru prima oara in ultimii multi ani.

Viata lui va fi din nou zguduita atunci cand afla ca Eliza, care se intampla sa fie si fiica lui Di (Emily Mortimer), iubita lui Les, este insarcinata cu copilul decedatului Teddy cu care a avut o aventura de-o noapte chiar inainte sa moara. El, Les si Johnny devin sprijinul de care Eliza are nevoie in aceasta perioada dificila a vietii sale si spera sa-i fie un fel de familie pe care sa se bazeze in cresterea copilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *